Skapa effektiva
rekryteringskampanjer

Ett starkt arbetsgivarvarumärke och en attraktiv arbetsplats kräver en genomtänkt strategi och långsiktiga satsningar inom en rad områden. När behovet är stort och konkurrensen hög kan det förstärkas med en smart rekryteringskampanj. Med annorlunda idéer och nya grepp har vi hjälpt många uppdragsgivare att hitta rätt medarbetare.

Det kan handla om en rolig film som beskriver och lockar, en nytänkande annons som sticker ut i bruset eller unikt målgruppsanpassad digital annonsering. Vi står för att locka rätt målgrupper – ni sköter urvalet och intervjuerna. Tillsammans ökar vi chanserna att nå målen!

Här hittar du några framgångsrika exempel på kampanjer som överträffat rekryteringsmålen med råge.

Coolt att sommarjobba på sågverket

Gällö Timber har drygt hundra medarbetare som arbetar på sågverket i Gällö. Inför sommaren 2022 var de i stort behov av semestervikarier. För att sticka ut i konkurrensen ville de ta ett nytt grepp på sin rekrytering.

Dubbelt så många sökande som önskat

Jämtkraft kontaktade oss med ett behov av att anställa ett antal distributionselektriker, en kompetens som är svår att få tag i och där konkurrensen från andra aktörer är stor.

Ljus som brinner i kyrkomiljö.

Präster lockas till landsbygden

Ett större pastorat med ny organisation och stort behov av att rekrytera präster. Det var bakgrunden till att Sydöstra Jämtlands pastorat behövde hjälp med sin kommunikation.

Två män som lutar sig mot Bilfix lånebil.

Här vill alla mekaniker jobba

Bilverkstan Bilfix i Sundsvall hade ambitionen att bli stans största och bästa bilverkstad. För att kunna växa var de i skriande behov av fler medarbetare.

Verktyg för chefer ger skjuts i visionsarbetet

Krokoms kommun hade tidigare tagit fram en vision och kärnvärden för sin verksamhet, men kunde konstatera att dessa var alltför dåligt förankrade i organisationen.

Porträttbild på Annika Lidgren

Annika Lidgren

Vd, delägare & kommunikationsstrateg

  • 070-607 67 31

  • annika@trampolinpr.se