Trampolin PR söker byråchef

Om rollen

Vi söker en byråchef till vår kommunikationsbyrå i Östersund med cirka tio medarbetare. Viktiga framgångsfaktorer för oss är att alla medarbetare mår bra på jobbet, att våra kunder är nöjda och att vi skapar nya affärer. Därför söker vi någon som tycker om försäljning, har känsla för kvalitet och samtidigt är en trygg och engagerad ledare.

Trampolin PR har funnits i 15 år och är en känd och väletablerad byrå på vår marknad. Rutiner, arbetssätt och ett brett nätverk av lojala kunder finns. Vi ser fram emot att komplettera med dina idéer, erfarenheter och kontakter för att göra Trampolin PR ännu bättre. Ända sedan starten har vi jobbat enligt mottot PR på norrländska – mindre snack och mera verkstad. Det betyder bland annat att vi strävar efter att vara idérika, handlingskraftiga och enkla i allt vi gör.

Våra medarbetare har en bred kompetens, här finns roller inom strategi, copy, webbdesign, film, foto, sociala medier, grafisk form och illustration. I medarbetargruppen finns en mix av åldrar, kön och erfarenhet. Vi värnar om att hålla oss ajour med omvärlden och hänga med inom viktiga områden så som digitalisering och hållbarhet och här ser vi att du får en viktig roll.

Din profil

Du är en social och driven person som trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Du gillar att äga och driva projekt. Du är trygg, tydlig, lojal och prestigelös. Du har en stor förståelse för kreatörer, strateger, projektledare och hur de samarbetar på bästa sätt.

Vår bransch är idédriven och du drivs av detta samt att få teamen att leverera de bästa tänkbara lösningarna. Vi ser gärna att du jobbar, alternativt har jobbat på byrå tidigare med ansvar för personal i team och/eller projekt. Alternativt haft rollen som kommunikations- eller marknadschef eller varit vd på mindre bolag.

Jobbet är en heltidstjänst, men det tar inte 40 timmar i veckan att vara chef hos oss. Därför ser vi framför oss du har en kompetens vid sidan om ledarskapet som du kan bidra med i våra leveranser till kund. 

Dina uppgifter

  • Personalansvar inklusive utveckling av medarbetare och en god arbetsmiljö

  • Ansvara för det dagliga ledarskapet och arbetsfördelning
  • Kvalitetssäkra leverans och relationer med kunder
  • Driva sälj och upphandlingar tillsammans med säljgrupp
  • Ansvara för intäkts- och utgiftsbudget och en lönsam affär

Frågor och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start efter sommarsemestern. Du måste bo i Östersund eller Jämtland, det är inte en distanstjänst. För frågor, kontakta Marlene Ström, 070-549 39 23

Vi tar emot ansökningar och genomför intervjuer löpande. Dock bör du skicka in din ansökan inkl. cv senast 10 maj till marlene@trampolinpr.se