Vi är en del av Länsstyrelsens satsning på kompetensutveckling för företag på landsbygden och har fram till 30 april 2024 möjlighet att erbjuda rådgivning till ett riktigt pangpris, 375 kronor per timme exklusive moms.

Anlita någon av våra duktiga konsulter som personlig tränare i kommunikation under våren och få råd och stöd med exempelvis:

Prisexempel

8 timmar
3 000 kr

Kom igång eller utveckla
ditt Instagramkonto

8 timmar personlig rådgivning kring ditt Instagramkonto och dess potential att nå ut till kunder.

Innehållsplanera dina sociala kanaler

8 timmar personlig rådgivning kring ditt företags sociala kanaler. Vilket innehåll passar bäst gentemot dina olika målgrupper. Hur anpassar du text, bild, film för att nå ut på bästa sätt och hur skapar du en kampanj?

Bli omskriven av andra
– effektiv PR

8 timmar personlig rådgivning där vi hittar dina nyheter, hur du kan vinkla dem och hur du kan nå ut i kanaler som dina målgrupper finns i.

Skapa rörligt till Instagram

8 timmar personlig rådgivning där du med din mobilkamera och ditt instagramkonto får råd och tips på hur du skapar Reels och Stories på Instagram som når ut och får effekt.

Fräscha upp din hemsida

8 timmar personlig rådgivning kring din hemsida. Vad kan du göra för att få den mer aktuell, intressant och attraktiv för dina målgrupper. Och hur gör du för att locka nya personer till din hemsida?

Att bygga varumärke
för din målgrupp

8 timmar personlig rådgivning kring ditt företags varumärke. Vad står det för, vad vill du utveckla och hur tilltalar du din målgrupp på rätt sätt? Det här pratar vi om och summerar i en enkel marknadsplan.

Linjeillustration bestående av en färgpalett med pensel, megafon och hand som håller i en smartphone.

Är du intresserad?

Hör av dig till Marlene Ström på Trampolin PR så berättar hon mer.

Tel: 070-549 39 23
E-post: marlene@trampolinpr.se

Rådgivningarna anordnas i samarbete med: