Hemvändare flyttar in i rosa huset

Berätta om din bakgrund och var/hur du bor nu
Jag är en typisk hemvändare. Efter 20 år på vift, varav 16 i Stockholm, tog jag och min familj beslutet att flytta till Östersund 2020. Jag som hemvändare och min man och mina barn som nya Östersundare. Det var ett rätt spontant beslut, men vi ångrar oss inte. Även om vi trivdes bra i storstan, så trivs vi minst lika bra här, och när vi hittade ett unikt gammalt hus på Frösön med mycket historia och stor potential, ja då blev beslutet enkelt!

Vad är det viktigaste du har lärt dig i ditt arbetsliv?
Det viktigaste jag lärt mig är att jag klarar så sjukt mycket mer än vad jag först tror. Jag har hamnat i helt galna projekt där det varit svårt att förstå hur sjutton vi ska få ihop det, men så lyckas vi ändå i slutändan. Det är en härlig boost och kräver ett bra team med människor för att lyckas. Ensam är inte bäst.

Berätta om din roll på Trampolin PR
På Trampolin PR går jag in som projektledare. Jag har en typisk projektledarprofil och med min lite annorlunda bakgrund inom reklam, event, design och inredning är jag säker på att jag kommer att komplettera resten av gänget på ett bra sätt.

Vad ser du mest fram emot med ditt nya jobb?
Nu ser jag fram emot att lära känna mina nya kollegor och självklart de kunder jag får äran att jobba med. Jag älskar att lära mig nya saker så det ska bli spännande att få utforska nya branscher och knyta nya kontakter.

Vad gör du på fritiden?
En nyupptäckt aktivitet för mig är att åka skidor med min hund. Vi åker i en otroligt hög hastighet tillsammans. Han är en tvåårig engelsk setter, både snabb och stark! Det är otroligt roligt och både han och jag får adrenalinkickar av det. Under sommarhalvåret, som är alldeles för kort, gillar jag att hänga i trädgården. Eller rättare sagt, jobba som en tok där *haha*. Utöver det tillbringar jag tid i ishallen eller på fotbollsplanen med barnen.

Har du en oväntad talang? Partytrick?
Jag är grym på att mingla. Det kanske inte är en unik talang i sig självt, men väldigt användbart, då jag i vilket sammanhang som helst kan hitta nya kompisar!

Frida Liljestrand

Projektledare

  • 070-600 83 09

  • frida@trampolinpr.se