Vår Story

Trampolin PR startades i januari 2009 av Helena Engberg och Marlene Ström.  De båda äger fortfarande en större del av företaget, men sedan 1 september 2021 är även Annika Lidgren delägare. Mycket har hänt sedan dess och Trampolin PR är idag mycket mer än Helena och Marlene. Men ett företags historia är viktig, även om den är kort, och så här gick det till när Trampolin PR föddes.

November 2008. Höstrusk och finanskris. DN:s huvudrubrik löd ”Nattsvart för Sverige”.
Då bestämde vi oss.
Nu kör vi.
Nu säger vi upp oss.
Nu siktar vi högre.

För oss var tajmningen perfekt. Ambitionen hade funnits länge, liksom engagemanget, kunskapen, viljan och drömmen om ett eget företag. Det vi båda hade saknat var en partner. När vi nu hade hittat en fanns inget att vänta på.

En nyfödd bebis och lågkonjunktur var inga hinder. ”Vad modigt av er, särskilt i dessa tider” var en kommentar vi fick höra fler än en gång. Kanske är vi modiga? Men med en stark drivkraft är det lätt att vara modig.

Vår drivkraft är drömmen om att få jobba med det vi tycker är allra roligast och att få göra det på vårt sätt – med gott resultat för våra uppdragsgivare. När visionen är tydlig och siktet är inställt på att nå högre (trädtopparna eller stjärnorna) då är det lätt att ta steget. Då vågar man hoppa.

Marlene & Helena