Med fokus på turism- och företag på landsbygden erbjuder Trampolin PR i samarbete med Länsstyrelsen i Jämtlands län ett antal utbildningar inom kommunikation och marknadsföring för företag i Jämtlands län. Utbildningarna sker under 2023 på olika platser i länet. Just nu är dessa utbildningar planerade. Varmt välkommen!

Bli sök- och bokningsbar på webben

Bergssalen på kommunhuset i Svenstavik, 22 april, kl. 16.00 – 19.00

Har du kanske hört uttrycken SEO, SEM och sökordsannonsering men inte riktigt fått förklarat för dig vad det är? Eller så kanske du undrar vad du kan göra för att synas bättre på webben? Det går vi igenom i denna kurs! Vi kommer även prata kort om olika bokningssidor och hur man kan tänka för att få fler bokningar.

UR INNEHÅLLET:

 • Statistik och bakgrund
  Hur använder, i första hand svenskarna, internet i dag? Vi tittar närmare på vilka kanaler som används för att söka information, hur olika målgrupper beter sig och tilltalas av, och hur det påverkar dig som enskild företagare.
 • Sökmotoroptimering
  Vad är det och hur fungerar det? Vi bjuder på tips och trix på hur du kan jobba med sökord på din hemsida samt hur du i stort kan jobba för en mer tillgänglig hemsida – vilket är bra både för algoritmer och besökare.
 • Sökmotorannonsering
  Hur fungerar det om man vill betala för snabbare resultat och bättre synlighet? Vi kikar på annonsering av sökord men även övriga annonseringsmöjligheter som Google (inklusive Youtube) ger. Samt sociala mediers roll som en sökmotor i sig.
 • Bokning online
  Vilka bokningssidor finns och hur kan jag nyttja dom för att få fler bokningar.

Vi håller till i Bergssalen på kommunhuset i Svenstavik och bjuder på fika under kvällen.

Pris

500 kr exkl. moms per person.

Utbildningarna anordnas i samarbete med: