Sjåsfritt och handlingskraftigt

PR på norrländska är vår filosofi och vårt arbetssätt. Kortfattat betyder det att …

Vi tror på mindre snack och mera verkstad
. Självklart är det viktigt att planera kommunikationsarbetet. Men många fastnar i ”plan- och strategifällan”. Budget och energi tar slut redan i planeringsfasen, och resultatet uteblir. PR på norrländska innebär att planera lagom och snabbt gå från ord till handling. Då kommer också resultaten.

Vi gillar eget och annorlunda. Vi anser att alla företag och uppdragsgivare är unika, därför serverar vi också unika lösningar. Vi jobbar efter beprövade metoder, men har ingen mall där alla ska passas in. PR på norrländska innebär att alla får vara sig själva, och att vi alltid gör vårt yttersta för att hitta idéer och smarta kommunikationslösningar som passar just dig.

Vi gör det krångliga enkelt. 
Vi teoretiserar inte självklarheter. Det verkligt svåra ligger i att göra det krångliga enkelt. Det strävar vi alltid efter. PR på norrländska är sjåsfritt och handlingskraftigt. Det ska vara enkelt och effektivt, både att jobba med oss och de idéer och lösningar vi levererar.

Vi ger både nytta och nöje. PR på norrländska är roligt! Möten med mycket skratt brukar också vara möten med många bra idéer. För oss är Trampolin PR både nytta och nöje – så ska uppdragsgivarna också uppleva det.