Behov
Woolpower tillverkar underställ och förstärkningsplagg i ull. All produktion sker i Östersund från garnnystan till färdigt plagg. Företaget har vuxit stadigt under flera års tid och med det även behovet av en mer komplett marknadsavdelning. Trots att Woolpower är en stor arbetsgivare i Östersund, med ca 120 anställda, och deras produkter exporteras till stora delar av världen är inte företaget så stort att det kan bära en hel marknadsavdelning. Och hur ska man hitta en person att anställa med alla dessa olika kompetenser?

Lösning
Trampolin PR löser det problemet genom att vara Woolpowers externa marknadsavdelning. Här finns alla kompetenser samlade och vi lägger timmarna där behovet finns för stunden.

Vi tillhandahåller på det här viset dels en kommunikations- och marknadschef som sitter i ledningsgruppen, jobbar fram strategier, verksamhetsplan och lägger budget och dels den produktionskompetens som behövs. Vi sköter deras hemsida och webbshop, deras sociala kanaler och all grafisk produktion i form av förpackningar, sälj- och profilmaterial.

När det gäller att hantera pressfrågor och att sprida nyheter i media plockar vi in vår journalistkompetens och när vi samarbetar med filmbolag eller fotografer är det vi som projektleder och håller i trådarna. Det fina är att alla inte behöver arbeta samtidigt! Utifrån det behov som finns lägger vi resurserna på rätt ställe. 

Resultat
Woolpower kan alltid känna sig trygg med att marknadsarbetet genomförs utifrån de strategier och planer som finns. Inte sällan dyker det dessutom upp saker som måste lösas med kort varsel och då finns det beredskap för det.

På det här viset har Woolpower en komplett marknadsavdelning som levererar spetskompetens inom en rad områden. Strategi och projektledning, digital marknadsföring, grafisk formgivning, pressbearbetning och mediahantering.

Besök woolpower.se