Arifiq-300x130

arifiQ sökte en handlingskraftig kommunikatör som kan vara med och utveckla bolagets marknadskommunikation. Samarbetet har inletts med stort fokus på företagets resa till USA under hösten 2014. arifiQ har som ett av fem svenska teknikföretag blivit utvalda av Vinnova att delta i Innovation Norway’s Tech Incubator Program (TINC).  TINC är ett affärsutvecklingsprogram som syftar till att hjälpa bolagen att växa och expandera internationellt. TINC äger rum i Silicon Valley/San Fransisco under fyra veckor hösten 2014. arifiQ är ett av Mid Sweden Science Park/inkubatorns Premium bolag.

Lösning
Inför USA-resan har vi tillsammans med underkonsulter tagit ett helhetsgrepp för företaget. Vi har tagit fram en ny logotyp, grafisk profil, presentationsfilm med infografer, en ny hemsida på två språk, grafiskt presentationsmaterial samt nya bilder till företaget, pressmaterial mm.

Resultat
Resultatet blev ett helt nytt uttryck för arifiQ. Upplevelsen av företaget är nu nytt och innovativt. Kunden är väldigt nöjd och vi fortsatte en tid som deras kommunikatörer. Nästa steg var att medverka och delta på mässor, nå flera målgrupper och lansera nyheter inom bolaget.