Behov
Jämtkraft hade behov av att förstärka sin kommunikationsavdelning med någon som kunde producera bra innehåll av hög kvalitet utifrån företagets kommunikationsstrategi. Det jämtländska energibolaget har en omfattande verksamhet med kunder över hela världen och flödet i de olika kanalerna är stort.

Lösning
Trampolin PR erbjöd Jämtkraft en erfaren journalist/kommunikatör som under ett antal år arbetade två till tre dagar i veckan för bolaget. Vår medarbetare fanns på plats en stor del av tiden och samarbetade tätt med kommunikationschef och övriga kommunikatörer på Jämtkraft. Övriga konsulter på Trampolin PR fanns också tillgängliga och ryckte in i specifika projekt utifrån Jämtkrafts behov av kompetens.

Resultat
Jämtkraft fick på detta sätt ett värdefullt och flexibelt tillskott till sin kommunikationsavdelning, både en person som fanns på plats kontinuerligt samt tillgång till en bredd av kommunikationskompetenser. Produktionen bestod av alltifrån artiklar till tidningar, webb och sociala medier till pressmeddelanden, debattartiklar, kommunikationsplaner, rådgivning med mera.