Moderator Fastighetsdagen

Samling Näringsliv i samarbete med länets fastighetsbolag genomförde 2019 den andra Fastighetsdagen som innehöll föreläsare, miniseminarier, utställningar och matchmaking inom fastighetsbranschen. Till årets Fastighetsdag behövdes en moderator.

  • Möten & evenemang

Lösning

Flera av Trampolin PR:s medarbetare har vana vid att leda konferenser, workshops och inspirationsdagar inom olika ämnen. Denna gång var det Marlene som axlade rollen som moderator, eller om du så vill, konferencier. För att göra ett bra jobb på scenen behövs förberedelser och Marlene träffade projektledningen för att ta reda på vad de ville åstadkomma och hur de ville att dagen skulle flyta på.

Därefter gjorde hon förintervjuer med de personer som sedan skulle delta i en panel från scenen, skrev ett manus och satte samman frågor. Samt övade.

Resultat

Dagen genomfördes enligt planen. Marlene introducerade både föreläsare och miniföreläsare och ledde en paneldiskussion. Utvärderingen visade att deltagarna över lag var mycket nöjda och 100 procent tyckte att Fastighetsdagen skulle arrangeras igen. Några av de fria kommentarer som deltagarna fick skriva löd:

“Marlene gjorde ett otroligt bra jobb som moderator!”

“Bra jobbat alla arrangörer och moderatorn!”

“Moderatorn var bra.”

“Riktigt bra moderator.”

“Jätteduktig moderator.”