Linjeillustration bestående av en färgpalett med pensel, megafon och hand som håller i en smartphone.

Din bästa kompis i kommunikationsfrågor

På Trampolin PR har vi en bred erfarenhet från näringsliv, offentlig sektor, idéburna organisationer och utvecklingsprojekt. Vi är tolv engagerade medarbetare som står redo att bli dina bästa vänner i kommunikationsfrågor – och hjälpa dig med planer, strategier, varumärken, medierelationer, webb, foto, film, text och design.

Trampolin PR startade 2009. Vi sitter i dag i det rosa trähuset i centrala Östersund, men hjälper dig var du än är. Hör bara av dig, så tar vi det därifrån.

PR på norrländska

PR på norrländska är vår filosofi och vårt arbetssätt och har funnits med oss sedan starten av Trampolin PR 2009. Kortfattat betyder det att …

Vi tror på mindre snack och mera verkstad

Självklart är det viktigt att planera kommunikationsarbetet. Men många fastnar i ”plan- och strategifällan”. Budget och energi tar slut redan i planeringsfasen, och resultatet uteblir. PR på norrländska innebär att planera lagom och snabbt gå från ord till handling. Då kommer också resultaten.

Vi möter dig där du är

Vi anser att alla företag och uppdragsgivare är speciella, därför serverar vi också speciella lösningar. Vi jobbar efter beprövade metoder, men har ingen mall där alla ska passas in. PR på norrländska innebär att alla får vara sig själva, och att vi alltid gör vårt yttersta för att hitta idéer och smarta kommunikationslösningar som passar just dig. 

Vi gör det krångliga enkelt och roligt

Vi teoretiserar inte självklarheter. Det verkligt svåra ligger i att göra det krångliga enkelt. Det strävar vi alltid efter. PR på norrländska är sjåsfritt och handlingskraftigt. Vi vill att det ska vara roligt och effektivt att jobba med oss. Vi är din kommunikationskompis som du alltid kan prata med – både när det krisar och när du bara vill berätta nåt kul.

Trampolin PR – en tidslinje

Linjeillustration bestående av en färgpalett med pensel, megafon och hand som håller i en smartphone.

Våra tjänster

Vi kan hjälpa dig med allt inom kommunikation och marknadsföring, och våra tjänster innefattar både långsiktiga samarbeten och snabba engångsinsatser. Vad behöver du?