Kommunikationsbyrå
med hjärtat i PR.

Trampolin PR är en kommunikationsbyrå som funnits i Östersund sedan 2009. Vi är idag elva medarbetare; kommunikatörer, journalister, fotografer och formgivare. Som tillsammans har en bred erfarenhet från näringsliv, offentlig sektor, idéburna organisationer och utvecklingsprojekt.

Hör av dig!

PR på norrländska

PR på norrländska är vår filosofi och vårt arbetssätt och har funnits med oss sedan starten 2009. Kortfattat betyder det att …

Vi tror på mindre snack och mera verkstad

Självklart är det viktigt att planera kommunikationsarbetet. Men många fastnar i ”plan- och strategifällan”. Budget och energi tar slut redan i planeringsfasen, och resultatet uteblir. PR på norrländska innebär att planera lagom och snabbt gå från ord till handling. Då kommer också resultaten.

Vi gillar eget och annorlunda

Vi anser att alla företag och uppdragsgivare är unika, därför serverar vi också individuella lösningar. Vi jobbar efter beprövade metoder, men har ingen mall där alla ska passas in. PR på norrländska innebär att alla får vara sig själva, och att vi alltid gör vårt yttersta för att hitta idéer och smarta kommunikationslösningar som passar just dig.

Vi gör det krångliga enkelt

Vi teoretiserar inte självklarheter. Det verkligt svåra ligger i att göra det krångliga enkelt. Det strävar vi alltid efter. PR på norrländska är sjåsfritt och handlingskraftigt. Det ska vara enkelt och effektivt, både att jobba med oss och de idéer och lösningar vi levererar.

Vi förenar både nytta och nöje

PR på norrländska är roligt! Möten med mycket skratt brukar också vara möten med många bra idéer. För oss är Trampolin PR både nytta och nöje – så ska uppdragsgivarna också uppleva det.

Vår tidslinje