Annika Lidgren

Vd, delägare och kommunikationsstrateg

Annika är en erfaren kommunikationsstrateg och har arbetat med PR, varumärke, mediefrågor och internkommunikation i offentliga organisationer och i näringslivet. Bland annat har hon varit kommunikationschef på Norrskog och projektledare på Tillväxtverket. Hon brinner för verksamhetsutveckling och förbättringsarbete och ser god kommunikation som helt avgörande för ett företags lönsamhet och framgång. Annika är målinriktad, strukturerad och noggrann, men har också en spontan och kreativ ådra som brukar generera en hel del idéer och glada skratt!

Telefon: 070-607 67 31
E-post: annika@trampolinpr.se

Helena Engberg

Kommunikationsstrateg och projektledare samt grundare och delägare

Helena har lång erfarenhet från kommunikationsarbete. Hon har en bakgrund som informatör, bland annat som informationsstrateg inom Jämtlands läns landsting och informationschef för Östersunds sjukhus. Sedan 2006 har hon arbetat som konsult inom PR och kommunikation. Helenas arbetsområden är både strategisk kommunikation, till exempel varumärkesutveckling, internkommunikation, idé och analys samt textproduktion och utbildningar. Helena är delägare i Trampolin PR.

Telefon: 070-383 23 32
E-post: helena@trampolinpr.se

Marlene Ström

Marknadsstrateg och projektledare samt grundare och delägare

Marlene är riktigt duktig på projektledning, evenemang och marknadsföring, gärna med ett säljtänk. Hon har en bakgrund som marknadsförare bland annat på Svenska Turistföreningen och Jämtland Härjedalen Turism. Hon har jobbat med sponsring och mediefrågor på Svenska Skidskytteförbundet samt har nu rollen som presschef för Skidskytte-VM i Östersund 2019. Hon har varit egen företagare och konsult inom projektledning och kommunikation i över tio år. Marlene är delägare i Trampolin PR.

Tel: 070-549 39 23
E-post: marlene@trampolinpr.se

Sebastian Rydebjörk

Art director

Sebastians arbetsområden är grafisk kommunikation, visuell identitet och webbdesign med stort produktionsfokus. Sebastian är en idérik kreatör med bakgrund som Art Director och grafisk formgivare. Förutom formgivning är Sebastian duktig på att se möjligheter och stötta företag i deras digitala kommunikation. Han är utbildad mediedesigner och har erfarenhet som delägare i två kommunikationsbyråer och som frilansande grafisk formgivare.

Telefon: 070-694 56 11
E-post: sebastian@trampolinpr.se

Annja Wikberg

Copywriter och kommunikatör inom sociala medier

Annja är copywriter, som det ofta heter i folkmun. Själv säger hon hellre textkreatör, skribent eller något annat som ligger bra i munnen. Hon är en god lyssnare och menar att alla har en berättelse att dela med sig av. Med hjälp av detta bygger hon engagerande historier kring företag och personer. Hon jobbar gärna med digitala kanaler som hemsidor och sociala medier. Tidigare har hon spenderat sina dagar på Östersunds-Posten som redigerare och recensent samt som kommunikatör på Åre Destination. Senast var hon marknadskommunikatör på Woolpower.

Telefon: 070-350 22 33
E-post: annja@trampolinpr.se

Håkan Wike

Filmproducent och fotograf

Håkan har fokus på bild och film. Visuell kommunikation med fotografier, rörliga sekvenser och längre filmer där innehållet alltid är en väsentlig del av budskapet. Han har tidigare jobbat som redaktör, fotograf och journalist med outdoor och upplevelsebranschen som huvudsakliga områden, men de senast 13 åren som frilans har även innehållit en stor del näringsliv och entreprenörskap på uppdragslistan, bland annat som fast medarbetare på Dagens Industri. Trots att tidningsproduktion och tryckt media sitter djupt rotat i själen omfamnas de digitala kanalernas fördelar med hull hår.

Telefon: 070-514 45 70
E-post: hakan@trampolinpr.se

Henrika Lavonius Wike

Copywriter och projektledare

Henrika är copywriter och skribent med lång erfarenhet inom reklam, PR och webb. Hon är civilekonom och har efter några korta år som reporter ägnat de senaste 20 åren åt bredare kommunikation, framförallt som frilansare. Den större delen av sin tid har hon ägnat åt uppdrag inom friluftsliv, turism och konsumentprodukter, där Fjällräven, Hestra och Magasin 365 hört till återkommande samarbeten. Hon skriver även artiklar och reportage för tidningar och magasin. Henrika är med sitt strukturerade arbetssätt en av våra duktiga projektledare som har koll på läget och får saker gjorda i tid.

Telefon: 070-839 3373
E-post: henrika@trampolinpr.se

Elin Widmark

Kommunikatör inom sociala medier

Elin är marknadskommunikatör och hennes spetskompetens är sociala medier. Tidigare har hon arbetat som specialist inom sociala medier för spahotellet Yasuragi och har även erfarenhet som avdelningschef för Ikea i ett av deras varuhus i Japan. Elin är van att vara i ständig rörelse vilket gör att sociala medier passar henne som handen i handsken. Hon är lyhörd och gillar nya utmaningar och kulturer. Det tar hon med sig i sitt arbete för att skapa de bästa relationerna och resultaten.

Telefon: 070-234 33 71
E-post: elin@trampolinpr.se

Sofia Wrangel (Föräldraledig)

Journalist och kommunikatör inom sociala medier

Sofia är utbildad inom både journalistik och turism. Något som lockat henne till jobb inom både event, värdskap och kommunikation. Hon arbetar helst med en kombination av text och bild, men tar sig även gärna an utmaningen att berätta i rörlig bild. Under Skidskytte-VM i Östersund var hon spindeln i nätet i den grupp som skötte all kommunikation mot besökarna. Med näsa för vad som är intressant och ett sinne för struktur är Sofia en fena på att planera och strukturera innehåll. Allt för att paketera rätt information i rätt format till rätt målgrupp.

Telefon: 070-361 15 41
E-post: sofia@trampolinpr.se

Rebecka Sernheim

Grafisk formgivare

Rebecka har läst till grafisk formgivare/tekniker på Brobygrafiska i Sunne, Värmland. På Trampolin PR fokuserar hon framförallt på animerad film. Rebecka är en hejare på After Effects och skapar innehåll till sociala medier och webb som blir mer intressant genom rörliga effekter. Rebecka har tillbringat många säsonger i Kebnekaisefjällen och har ett stort intresse för fjäll, klättring och skidåkning.

Telefon: 073-821 40 05
E-post: rebecka@trampolinpr.se

Tilda Berkö

Grafisk formgivare

Tilda arbetar som grafisk formgivare på Trampolin PR. Erfarenheten av både större och mindre projekt har gjort henne flexibel och lyhörd inför kundens behov. Med utbildningen grafisk design och kommunikation i bagaget, har Tilda ett finger med i spelet inom flera områden.

Telefon: 070-350 23 40
E-post: tilda@trampolinpr.se

Sofia Martin

Kommunikatör och projektledare

Sofia är en idérik projektledare och kommunikatör som är utbildad inom upplevelseproduktion och reklam och PR. Hon har erfarenhet av att arbeta med alltifrån idé och koncept till genomförande av komplexa projekt. Tidigare har hon bland annat arbetat på eventbyrå i Stockholm och med Uppsalas platsvarumärke. På senare år har hon pluggat kreativt skrivande och har en påbörjad roman i byrålådan. Hon arbetar helst med det skrivna ordet och uppskattar alla spännande möten och personliga berättelser hon får ta del av genom arbetet.

Telefon: 073-613 50 83
E-post: sofia.martin@trampolinpr.se

Malin Gunnarsson

Kommunikationsstrateg och projektledare

Malin är bra på att hitta den röda tråden och att lyfta budskapet. Själv kallar hon det att koka kommunikativ buljongtärning. Hon älskar att se resultat och är van vid ett högt tempo sedan åren som journalist och redaktör på Amelia och Tara. Hon har också lång erfarenhet från den offentliga världen, bland annat som kommunikationschef på Östersundshem. Där byggde hon upp en inhousebyrå och hanterade Jämtlands kanske största medietryck under Kindberg-affären.

Telefon: 070-598 12 32
E-post: malin@trampolinpr.se