Helena Engberg

Helena Engberg

Kommunikationsstrateg och projektledare

Helena har lång erfarenhet från kommunikationsarbete. Hon har en bakgrund som informatör, bland annat som informationsstrateg inom Jämtlands läns landsting och informationschef för Östersunds sjukhus. Sedan 2006 har hon arbetat som konsult inom PR och kommunikation. Helenas arbetsområden är både strategisk kommunikation, till exempel varumärkesutveckling, internkommunikation, idé och analys samt textproduktion och utbildningar.
Helena är delägare i Trampolin PR

Telefon: 070-383 23 32
E-post: helena@trampolinpr.se

Jessica Brander

Jessica Brander

Journalist och copywriter

Jessica är PR-konsult och journalist med samhälls- och nyhetsintresse. Hon är duktig på att se nyheter och vinklar i det du vill berätta och vässa budskapet. Hon är statsvetare i grunden och utbildad journalist. Efter 12 år på Sveriges Radio och tidigare på TV4 Jämtland bytte hon 2014 jobb till Trampolin PR för att jobba med kommunikation i ett vidare perspektiv. Jessica drivs av att förstå sammanhang, är analytisk och noggrann med tydlighet, begriplighet och att budskapet når fram.

Telefon: 070-556 73 62
E-post: jessica@trampolinpr.se

Marlene Ström

Marlene Ström

Marknadsstrateg och projektledare

Marlene är riktigt duktig på projektledning, evenemang och marknadsföring, gärna med ett säljtänk. Hon har en bakgrund som marknadsförare bland annat på Svenska Turistföreningen och Jämtland Härjedalen Turism. Hon har jobbat med sponsring och mediefrågor på Svenska Skidskytteförbundet samt har nu rollen som presschef för Skidskytte-VM i Östersund 2019. Hon har varit egen företagare och konsult inom projektledning och kommunikation i över tio år. Marlene är delägare i Trampolin PR.

Tel: 070-549 39 23
E-post: marlene@trampolinpr.se

Sharre Blomqvist

Sharre Blomqvist

Kommunikationsstrateg och digital specialist

Sharre brinner för varumärkesutveckling och har lång erfarenhet av att arbeta strategiskt med kommunikation och marknadsföring. Med utgångspunkt från att all kommunikation måste utgå från målgruppens behov, sammanhang och egenskaper levererar han genomtänkta kommunikationslösningar, gärna med en digital twist. Sharre kan även skolvärlden utantill då han tidigare även arbetat som både skolledare och lärare inom främst medierelaterade ämnen. Innan han lämnade Göteborg för att vända hem till Jämtland var Sharre marknadsansvarig inom AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, där han bland annat ansvarade för utvecklingen av tre av deras gymnasievarumärken.

Telefon: 076-103 69 46
E-post: sharre@trampolinpr.se

Sebastian Rydebjörk

Sebastian Rydebjörk

Art director

Sebastians arbetsområden är grafisk kommunikation, visuell identitet och webbdesign med stort produktionsfokus. Sebastian är en idérik kreatör med bakgrund som Art Director och grafisk formgivare. Förutom formgivning är Sebastian duktig på att se möjligheter och stötta företag i deras digitala kommunikation. Han är utbildad mediedesigner och har erfarenhet som delägare i två kommunikationsbyråer och som frilansande grafisk formgivare.

Telefon: 070-694 56 11
E-post: sebastian@trampolinpr.se

Annja Wikberg

Annja Wikberg

Copywriter och social mediekommunikatör

Annja är copywriter, som det ofta heter i folkmun. Själv säger hon hellre textkreatör, skribent eller något annat som ligger bra i munnen. Hon är en god lyssnare och menar att alla har en berättelse att dela med sig av. Med hjälp av detta bygger hon engagerande historier kring företag och personer. Hon jobbar gärna med digitala kanaler som hemsidor och sociala medier. Tidigare har hon spenderat sina dagar på Östersunds-Posten som redigerare och recensent samt som kommunikatör på Åre Destination. Senast var hon marknadskommunikatör på Woolpower.

Telefon: 070-350 22 33
E-post: annja@trampolinpr.se

Annika Lidgren

Annika Lidgren

Kommunikationsstrateg och projektledare

Annika är en erfaren kommunikationsstrateg och har arbetat med PR, varumärke, mediefrågor och internkommunikation i offentliga organisationer och i näringslivet. Bland annat har hon varit kommunikationschef på Norrskog och projektledare på Tillväxtverket. Hon brinner för verksamhetsutveckling och förbättringsarbete och ser god kommunikation som helt avgörande för ett företags lönsamhet och framgång. Annika är målinriktad, strukturerad och noggrann, men har också en spontan och kreativ ådra som brukar generera en hel del idéer och glada skratt!

Telefon: 070-607 67 31
E-post: annika@trampolinpr.se

Amanda Modigh

Amanda Modigh

Marknadsassistent och filmproducent

Amanda är nyutexaminderad från media – och kommunikationsprogrammet i Umeå. Under studietiden har hon inriktat sig på grafisk design, vilket hon jobbar med till största delen hos oss på Trampolin PR. Hon har en stor passion för kommunikation och tar med sig det senaste inom branschen från sin studietid. Amanda brinner för att skapa engagerande innehåll till kunderna för att ge deras kanaler det där lilla extra. Inte minst gäller det nya sätt att skapa rörligt material med olika typer av filmer för sociala medier.

Telefon: 072-237 91 60
E-post: amanda@trampolinpr.se

Håkan Wike

Håkan Wike

Filmproducent och fotograf

Håkan har fokus på bild och film. Visuell kommunikation med fotografier, rörliga sekvenser och längre filmer där innehållet alltid är en väsentlig del av budskapet. Han har tidigare jobbat som redaktör, fotograf och journalist med outdoor och upplevelsebranschen som huvudsakliga områden, men de senast 13 åren som frilans har även innehållit en stor del näringsliv och entreprenörskap på uppdragslistan, bland annat som fast medarbetare på Dagens Industri. Trots att tidningsproduktion och tryckt media sitter djupt rotat i själen omfamnas de digitala kanalernas fördelar med hull hår.

Telefon: 070-514 45 70
E-post: hakan@trampolinpr.se

Henrika Lavonius Wike

Henrika Lavonius Wike

Copywriter och projektledare

Henrika är copywriter och skribent med lång erfarenhet inom reklam, PR och webb. Hon är civilekonom och har efter några korta år som reporter ägnat de senaste 20 åren åt bredare kommunikation, framförallt som frilansare. Den större delen av sin tid har hon ägnat åt uppdrag inom friluftsliv, turism och konsumentprodukter, där Fjällräven, Hestra och Magasin 365 hört till återkommande samarbeten. Hon skriver även artiklar och reportage för tidningar och magasin. Henrika är med sitt strukturerade arbetssätt en av våra duktiga projektledare som har koll på läget och får saker gjorda i tid.

Telefon: 070-839 3373
E-post: henrika@trampolinpr.se

Elin Widmark

Elin Widmark

Social mediekommunikatör

Elin är en nyexaminerad marknadskommunikatör och hennes spetskompetens är sociala medier. Tidigare har hon arbetat som specialist inom sociala medier för spahotellet Yasuragi och har även erfarenhet som avdelningschef för Ikea i ett av deras varuhus i Japan. Elin är van att vara i ständig rörelse vilket gör att sociala medier passar henne som handen i handsken. Hon är lyhörd och gillar nya utmaningar och kulturer. Det tar hon med sig i sitt arbete för att skapa de bästa relationerna och resultaten.

Telefon: 070-234 33 71
E-post: elin@trampolinpr.se