Trampolin PR söker Digital kommunikatör

Trampolin PR är en kommunikationsbyrå i Östersund vars främsta styrkor är kommunikationsstrategi, varumärkesutveckling och digital marknadsföring. Varje vecka producerar vi också en stor mängd innehåll – artiklar och filmer – till våra kunders digitala kanaler. Nu behöver vi stärka vårt team ytterligare med en digital kommunikatör.

Hos oss får du som digital kommunikatör en viktig roll när det gäller att sprida våra kunders budskap via digitala kanaler.

  • Vi söker dig som både kan göra en strategisk plan för synlighet digitalt och som sedan praktiskt kan genomföra den. Självklart i samarbete med kunden och en duktig kollega.
  • Du är intresserad och engagerad och hänger med i trenderna inom sociala medier och har praktisk erfarenhet av att administrera Facebook, LinkedIn, Google Adwords och Instagram för företag.
  • Du har även erfarenhet av att jobba i WordPress och behärskar grunderna inom SEO.

Vi tror att du har högskoleutbildning inom kommunikation, men är mer intresserade av dina arbetslivserfarenheter. Tidigare erfarenheter från konsultarbete är värdefulla. Är du dessutom en prestigelös person som gillar att jobba tillsammans med andra för att skapa bästa möjliga resultat? Då kanske du är den vi söker.

På Trampolin PR får du jobba i en kreativ miljö med mycket driv och utvecklas tillsammans med erfarna kollegor. Det finns en uttalad ambition om att vara en riktigt bra arbetsplats där det är nära till beslut och där alla medarbetares idéer värdesätts.

Trampolin PR har funnits sedan 2009. Vi är idag tio medarbetare – journalister, marknads- och kommunikationsstrateger, copywriters och formgivare – som tillsammans har en bred erfarenhet från offentlig sektor, statlig myndighet och näringsliv. Större delen av våra kunder har sin bas i Jämtland/Härjedalen, men vi jobbar också löpande med kunder i andra delar av landet. Läs om några av våra case här.

För att du ska trivas och göra ett bra jobb hos oss behöver du ställa upp på vår filosofi och vårt arbetssätt PR på norrländska – mindre snack och mera verkstad. Det innebär kortfattat att ledorden handlingskraftig, idérik och enkel är vägledande i vårt arbete.

Ansök

Skicka in din CV till helena@trampolinpr.se senast den 19 augusti. 
Vid frågor kontakta Helena Engberg, 070-383 23 32

Dela