En mörk höst har bytts ut mot en vit och gnistrande vinter här i Östersund. Solen visar sig allt mindre om dagarna och det brukar generellt sett vara lite motigt att kliva upp ur sängen på morgnarna. Det är lätt att hamna i någon slags dvala, så vi på Trampolin har dragit in en arsenal med mysiga moment för att bäst kunna bemöta vintermörkret.

På vår arbetsplats har vi en liten trivselgrupp som funderar och gnolar på vad vi kan göra för att underlätta arbetet och pigga upp alla oss som jobbar här. Med glimten i ögat, men även på största allvar kallar trivselgruppen sig för Bra, bättre, bäst arbetsplats.

En gång i månaden planerar trivselgruppen en hemlig aktivitet som ofta genomförs på en förlängd lunch. Det är bara trivselgruppen som vet vilken aktivitet det blir och de andra får bara veta det absolut nödvändigaste inför aktiviteten. I december var den hemliga aktiviteten en sopplunch ute i gnistrande sol på en grillplats ute i Frösön. Den enda ledtråd de andra Trampolinarna fick var att de skulle klä sig efter väder. Trivselgruppen hade ordnat med soppa, bröd, smör och krutonger från Jaktstugan, termosar med kaffe, varm choklad och te, marshmallows, pepparkakor och skumtomtar till efterrätt. Det var en kall men mysig och uppiggande dag.

Inför juletid så har trivselgruppen ordnat med julfika inför varje advent med saffransbullar, julmust, pepparkakor och glögg och en av dagarna gick vi i samlad trupp och avnjöt en god julfrukost på Jazzköket. På kontoret har det dekorerats inför julen med adventsljusstakar, stjärnor och brinnande tomteljus. Det skapades även ett litet rosa Trampolin-pepparkakshus som prytt insidan av vårt köksfönster.

Nu tickar vi mot julen och samtidigt som det ska bli skönt med lite julledighet, ser vi även fram emot det nya året och allt spännande det bär med sig!

God Jul och Gott Nytt År!

//Elin