Food for thought

Poddarna du inte får missa!

By 1 september, 2017 september 12th, 2018 No Comments

Både luften och huvudet känns klarare efter sommarsemestern. Som inspiration för den kommande hösten har vi samlat ihop några poddar som vi tycker är lite extra bra. Det här är Trampolin PR:s egen podd-topplista, fylld av inspiration och klokskap om kommunikation, livet och annat viktigt.

sbd_newpodcast_logo
Social by default

Med Sarah Larsson Bernhardt & Deeped Niclas Strandh. Matnyttigt, inspirerande och lättsamt för dig som vill ha koll på sociala medier.

Lyssna här

1200x630bb

Passion för kommunikation

Få tips och lär dig trix från experter inom kommunikation. En specifik gäst i varje avsnitt som är specialist inom sitt område.

Lyssna här
170x170bb
Innerligt

Om ledarskap, kommunikation och livet. Marie W Schjölin är kommunikatör, coach, utbildare, inspiratör och föreläsare.

Lyssna här

framga-ngspoddenpa-rleros-ir3faz22

Framgångspodden

Driven av Alexander Pärleros. Han träffar inspirerande personer och får höra om deras resa. Gästerna består bl.a. av artister, idrottsprofiler, entreprenörer och filosofer.

Lyssna här

vadfanhallerjagpamed

Vad fan håller jag på med?

Podden drivs Linda Hörnfeldt, VD och grundare av Influencers of Sweden,
Sveriges branschorganisation för social media influencers.

Lyssna här

ads-creative-cdn.acast.commediav1aa30e425-c623-4c96-84cb-123fac0bfbfbdigitalisterna-kjelldaniel-centraltutanlogga-1400x1400-igaktggd

Digitalisterna

Radioprofilen Kjell Eriksson och Telias Daniel Stark diskuterar aktuella nyheter om tech, digitala lösningar, innovationer och startups med spännande gäster.

Lyssna här

AD-Sebastian tipsar!

historiepodden

Historiepodden

Den här podden är både underhållande och allmänbildande. Historiepodden beskrivs som ett magiskt gränsland där folkbildning och underhållning möts.

Lyssna här

Copy-Annja tipsar! 

Snedtankt

Snedtänkt

Författaren och skämtaren Kalle Lind pratar med folk som snöat in på udda kultur och märkliga fenomen. Den här podden lär dig allt du inte visste att du behövde veta.

Lyssna här

Film-Peter tipsar! 

s-town

S-town

Vad händer egentligen i “Shit-town Alabama”? En spännande och känslosam serie i sju delar som ger en ny syn på både småstadsliv och hur en historia kan berättas.

Lyssna här