Digital närvaro

Mobilt intranät? Som alltid – utgå från behoven

By 19 september, 2013 No Comments

Fyra gånger på kort tid har jag hamnat i diskussioner om mobilt intranät. Nu när alla (?) har en smartphone finns nya möjligheter för arbetsgivare att informera och kommunicera med medarbetare som inte har sin arbetsplats framför datorn. Ett problem som många arbetsgivare med rörliga medarbetare har brottats med i många år.

Det finns exempel på företag som gör det enkelt och använder en facebook-grupp som enkelt intranät, andra gör det vanliga intranätet responsivt och kör samma intranät på datorn och i mobilen, andra skapar speciellt mobilanpassade intranät. Vad som är bäst är förstås beroende av företagets och medarbetarnas behov. Så ett bra tips är att börja där! Ett annat bra tips är att läsa följande artiklar i frågan.

/Helena

 

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.