Möten & evenemang

Utveckla dig själv och en student genom mentorskap

By 19 juni, 2013 No Comments

Jämtland behöver fler invånare och Mittuniversitetets studenter är en potentiell målgrupp. Tillsammans med MIUN arbetar Trampolin PR med ett mentorprogram mellan studenter och arbetslivet allt för att hjälpa MIUNs studenter att ta klivet ut i arbetslivet. Det är dags för tredje året att dra igång och nu söker vi fler mentorer!

Att vara mentor innebär att från oktober til maj kontinuerligt träffa en student som blir din adept. Du och studenten träffas 6-8 gånger och pratar om det som känns viktigt för studenten just då. Ofta är det vägval i livet, CV-skrivning, jobbfunderingar och C-uppsatsämnen.

Alla tidigare mentorer har tyckt att det har varit väldigt spännande och givande. De har fått en möjlighet att reflektera över sig själva, sin karriär och sina kunskaper, samtidigt som de fått lära känna en människa i en yngre generation. Prestigelöshet och öppenhet är grundpelare för relationen och mötena handlar om att två människor träffas och pratar.

Vi söker nu fler mentorer. Vill du vara med? I höst kör vi för tredje året i rad.

Hör av dig till Marlene på tel. 070-549 39 23, marlene@trampolinpr.se
eller Sofia på tel. 070-580 42 02, sofia@trampolinpr.se

Ta chansen!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.