Digital närvaro

Ut med budskapet

By 9 april, 2013 januari 3rd, 2017 No Comments

Jag är precis klar med ett nyhetsbrev åt en kund. Idag är dagen då jag ska klicka på ”sänd” och gå vidare till nästa uppdrag. Ofta är man själv ganska mätt på innehållet i utskicket vid det här laget, så vad gör man? Skickar bara till listan man har och så nöjer man sig med det.  Inte bra!

Jag fick tipset en gång att ”lägg 20 % av din tid på innehållet och 80 % till att sprida det”. 

Att sprida budskapet måste alltid vara prioriterat. Använd de kanaler du har och koppla ihop dem. Till exempel så här: detta blogginlägg kommer att synas på vår webbs första sida, vi twittrar sedan om det, lägger det på vår Facebook-sida – och så delar jag det i mina egna kanaler. Varför gör jag det? Jo för att jag är stolt över mitt jobb och är en ambassadör för Trampolin PR.