Digital närvaro

Hur social är du?

By 11 januari, 2013 januari 3rd, 2017 No Comments

Äntligen nytt år! Jag är ny på jobbet vilket betyder förväntning och spänning. Det innebär också nya lokaler för oss på Trampolin PR. Vilken härlig start på året.

Jag heter Sofia Klasson och jag är Trampolin PRs senaste rekrytering. Min spetskompetens är sociala medier och webb. Att se helheten och skapa nya kontaktytor är något jag är bra på.

Facebook, Twitter, Instagram mfl är alla kanaler jag använder, men på olika sätt, i olika sammanhang. Många känner sig stressade över alla medier, nya funktioner dyker upp och man hinner inte med. Viktigt att tänka på är: vad är mitt/företagets syfte med kanalen? Att ha en Facebook-sida “bara för att” är väldigt onödigt. Här är lite bra tips om hur ditt företag får ut det mesta av Facebook.

Använder man medierna på rätt sätt finns det mycket att vinna. Nå ut med budskap, kommunicera och lär känna målgruppen eller kompetensutvecklas. Tveka inte att kontakta mig om du funderar över något. sofia@trampolinpr.se

Glöm inte bort att det är viktigt att träffas offline också! Nu sitter vi i det rosa trähuset på hörnet Biblioteksgatan/Köpmangatan. Välkomna förbi och se hur vi har det.


/Sofia