Möten & evenemangTrampolin PR

Inspirerande gala

By 26 september, 2012 No Comments

Ibland är det lite extra inspirerande att driva företag. I torsdags till exempel, då var jag och Marlene på Sundsvall Business Award. Målet var dels att ha trevligt, dels att träffa nya kontakter i Sundsvallsområdet. Målet uppnåddes med råge, men den kanske största behållningen med galan var den energi och inspiration som vi fick av att se andra lyckas.

Kan hon – kan jag!
Kan de – kan vi!

Duktiga företagare skulle uppmärksammas oftare än vid en årlig gala. Det skulle göra susen för regionens företagande tror jag. På bilden Mona Kramer som driver företaget Rutinera och som tillsammans med sin partner Ingrid Wallner vann priset årets entreprenör. /Helena

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.