Trampolin PR

Är du vår nästa kommunikatör?

By 23 augusti, 2012 No Comments

Trampolin PR har funnits i snart fyra år. Vi har under dessa år vuxit i antal medarbetare och omsättning och har som målsättning att bli 5-6 medarbetare totalt. Med planer på en utvecklad marknad och med ett inarbetat varumärke i bagaget är vi redo att ta ytterligare ett steg och vill gärna ha en till duktig kommunikatör med på resan.

Vi söker dig som har minst fem års arbetslivserfarenhet inom PR, kommunikation eller marknad, gärna från näringslivet. Du ska ha arbetat som projektledare, gärna som konsult, och vara trygg med att ha ett kundansvar. Vi vill att du ska ha erfarenhet av att arbeta fram kommunikationsplaner, varumärkesplattformar eller motsvarande. Att du är duktig på att uttrycka dig, både i tal och skrift, är en förutsättning. Har du dessutom bra idéer, erfarenhet av att agera rådgivare, prata inför grupper och är öppen för spännande utmaningar – ja, då kanske du är den vi söker.

Vad erbjuder vi?

  • Ett dynamiskt företag med varierade arbetsuppgifter och kunder.
  • Medarbetare som är goda bollplank och ständig inspiration.
  • Eget ansvar och egen planering av din tid och ditt jobb.
  • Vinstdelning där del av företagets vinst delas mellan alla medarbetare.
  • Personlig utveckling med vidareutbildning varje år.

Vi lägger stor vikt vid person och att du ska passa in i vårt team. Mejla ditt CV till helena@trampolinpr.se eller ring Helena Engberg, 070-383 23 32, och berätta lite kort vem du är.

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.