Idé och strategiTrampolin PR

Från oss alla, till er alla, ett riktigt gott nytt år!

By 21 juni, 2012 No Comments

Nu i semestertider börjar vi på Trampolin PR närma oss nyår. Vi har bokslut i augusti och därför är det naturligt för oss att avsluta och summera en del nu i juni, för att sedan vara redo för nystart när vi är tillbaka efter semestrarna.

Det här året har varit ett händelserikt år för oss, med mycket utveckling, roliga uppdrag och goda relationer.

  • I oktober började Johanna hos oss. Supersocial, idérik och en fena på sociala medier har hon blivit ett uppskattat tillskott både på kontoret och hos våra kunder.
  • I november tog vi ett för företaget viktigt beslut, att inte jobba vidare som projektledare för Guldgalan. Visst hade vi, särskilt Marlene, lite separationsångest. Men det var rätt beslut att fatta – man ska sluta på topp, och nya utmaningar väntar för Trampolin PR.
  • I november vann vi också vår första offentliga upphandling gällande en myndighet, Tillväxtanalys. Därmed kunde vi bocka av ett av årets mål – att få en statlig myndighet som kund.
  • Vi har jobbat med många nya och gamla uppdragsgivare inom både företag, t.ex. Jemtbil och Destination Bydalsfjällen, organisationer, t.ex. Svenskt Näringsliv och LRF samt offentlig verksamhet, t.ex. Östersunds kommun och Jämtlands läns landsting. För den sistnämnda jobbar Emelie just nu med att förbereda inför en informationskampanj som kommer att bli synlig i höst. Kul!
  • Vi har lärt oss en massa nytt också. Vi har bl.a. gått utbildningar i Facebook-strategi, att leda workshops, storytelling, klart ledarskap och styrelsearbete.
  • Vi har vandrat i Jämtlandsfjällen och njutit av Toscanas kullar samtligt som vi arbetat med vårt eget företag och det egna varumärket.
  • Kreativa torsdagar har lett fram till många bra idéer för oss själva och våra kunder. Och Lunchlådan, då vänner och kunder, tar med sin lunchlåda till vårt mysiga hus har gett trevliga pratstunder och nya kontakter.

Oj, vad mycket vi har gjort! Och det här var ändå bara några få saker. Att tänka på allt man faktiskt gjort, istället för på det man borde göra, är att rekommendera.

Nu ser vi fram emot en skön sommar, och att komma tillbaka laddade inför hösten. Gott nytt år! Eller glad sommar, om det passar dig bättre!

/Helena, Marlene, Emelie och Johanna

P.S. Kontoret kommer att vara obemannat v. 28 och 29. Ring på vårt kontorsnummer 063-10 33 50, så blir du vidarekopplad till någon av oss!

 

 

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.