Möten & evenemang

En elefant balanserade…

By 3 februari, 2012 No Comments

Förra veckan var jag på ett möte med Styrelsekraft i Sundsvall. Adepter och mentorer träffades för gemensamma diskussioner och erfarenhetsutbyte. Jag fick också ett bra tillfälle att ha min andra träff med min mentor Mona.

Det var en bra dag. Och några saker funderade jag särskilt över i tåget på väg hem…

1. Det finns massor av smarta, kompetenta, erfarna och kloka människor. Det går att lära sig massor av dem, jag behöver kanske inte göra alla misstag själv.

2. Jag ska sluta sträva efter balans i livet. Det är ouppnåeligt och kommer bara att få mig att känna mig otillräcklig. Däremot ska jag försöka att balansera livet. Att uppnå balans. Att balansera. Det ligger en nyansskillnad i dessa båda uttryck. Och den lilla skillnaden i ord, gör stor skillnad i mitt huvud. (Tack Eva Högdahl för uttrycket).

3. Det är nära till Sundsvall (egen erfarenhet). Det finns 4500 företag i Sundsvall (SCB). Förmodligen har många behov av PR- och kommunikationstjänster. Det sista är ett eget antagande, som behöver undersökas närmare…

Trevlig helg. /Helena

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.