Möten & evenemang

Almedalen – ett måste för en PR-konsult

By 12 juli, 2011 No Comments

Almedalsveckan är över. Jag kan inte direkt säga att jag har varit där, även om jag det facto har det. Jag har semestrat med familjen på Gotland under veckan och är man i Visby undgår den ingen – den finns liksom överallt.

Familjens mål med Gotland och VIsby: äta glass, bada, titta på ringmuren, åka sightseeingtåget och shoppa. Med uppkoppling via mobilt bredband i den hyrda stugan lyckades jag redan några dagar innan Almedalen drog igång surfa mig fram till programmet. Då var det 1076 evenemang anmälda. Som en dreglande hund läste jag igenom dem ett efter ett och kände ett sug av att få vara med. Under veckan finns allt mellan himmel och jord att lyssna på, diskutera och debattera.  Ett himmelrike för den som vill mingla, diskutera eller bara spana efter kändisar. Nästa år, då ska jag vara med på riktigt och gotta mig i organisationer, politiska partier, PR-bryråer och mynidgheters dialog. I Almedalen upplever vi demokratin som starkast och det är häftigt. Alla bjuds in att vara med – ingen stängs ute. Jag vill också vara med så nästa år hoppas jag på att åka dit utan man och barn. I år fick jag nöja mig med att lyssna till Reinfeldts tal och se mina barn bli tatuerade med ”Polismyndigheten i Stockholms län” på överarmen.

/Marlene

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.