Idé och strategiMöten & evenemang

En PR-byrå som gillar verkstad

By 20 mars, 2011 No Comments

Håkan summerar en strålande solig söndag och konstaterar att det blev en lyckad Barnens dag i Vinterparken. På uppdrag av Jämtkraft har vi projektlett och praktiskt genomfört Barnens dag. Det handlar om barn, snö, skidor och skridskor, men valde att hitta en röd tråd i evenemanget och skapade ett kalas. Kalaskort till barnen, skattjakt med skatt i Birgers borg och våfflor med sylt och grädde. Summeringen visar ett uppskattat kalas av de mer än 1000 deltagande barnen.

I morgon är det dags igen. Verkstad ute på OSD. Kommunen genomför ett medborgarmöte och vi på Trampolin PR projektleder eventet samt håller i de praktiska trådarna på plats. Det är politiker och tjänstemän från Östersunds kommun som kommer att både berätta sin historia om vårt dricksvatten och svara på frågor och lyssna till förslag från medborgarna. De vi är mest nyfikna på är om det kommer att komma några medborgare? Hur viktig är vattenfrågan nu när vattnet är rent igen? Vi vet inte, men i morgon vet vi och kan summera ytterligare en dag av verkstad. – Och ytterligare en dag av “roligt på jobbet”.

/Marlene

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.