Vardagen har ersatt glitter och glamour

By 26 november, 2010Trampolin PR

Guldgalan, hyllningen till handlingskraften och företagsamheten i Jämtlands län är över för det här året. Det var tionde gången den gick av stapeln. Den var större än någonsin – i många avseenden. Jag som jobbat nästan en halvtid med galan kan säga att det här året var alla på topp. OSD levererade den bästa maten någonsin – vilket våra utvärderingar också visade.  Storsjöyran slet hårt för att producera en kväll med två scener och två konferencierer. Vision 2 tog in rörlig teknik i den stilistiskt snygga scenbilden på Storsjöteatern. Syre reklambyrå och Berndtssons trycker la engagemang och tankekraft för att få till den mest spännande inbjudan någonsin.

Att arrangera evenemang är kul, tidskrävande, spännande och en stor nypa pirr i magen. Det är leverans vid en exakt tidpunkt och just då ska allt klaffa. Alla som jobbar med evenemang känner till känslan dagen efter. Det är då ”eventkoman” sätter in. En känsla av att vara bakfull utan att ha druckit en droppe alkohol. Det är ett tomrum, en ensamhet samtidigt som det är en frihetskänsla av att det är över. Samtidigt är dagarna eller veckorna efter ett evenemang kanske några av de viktigaste. Att utvärdera, tacka alla inblandande, dokumentera och börja planera för framtiden. Det är när allt finns färskt i minnet som det går att hitta potential till utveckling. Guldgalan är en ära att få jobba med. Men det är också mer än ett jobb, det är nästan en del av mig.

Marlene

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.