Trampolin PR

Drömmar ger jobb

By 19 mars, 2010 No Comments

Jag har träffat några unga arbetsgivare i länet den här veckan. Det har varit trevliga och intressanta möten. Framför allt slås jag drivkraften, av viljan att utveckla – att förverkliga sin dröm. Det är det företagande handlar om. Att anställa kan vara ett steg på vägen. Ett stort steg för många. De som jag träffade den här veckan har valt att ta det steget, men det finns nog många som inte vågar. Det är en sak att bli företagare och i och med det förlora lite av tryggheten i en anställning för att vinna frihet. Men att anställa någon annan innebär också att man tar ansvar för någon fler än sig själv. Vi behöver fler företagare som vill och vågar ta det steget. Det är så jobb skapas, inte via praktikplatser och andra tillfälliga lösningar. Hoppas att alla politiker som pratar om jobb-frågan förstår det och underlättar för företagare att förverkliga sina drömmar. Då kommer också fler jobb.

/Helena

P.S. Läs gärna mer om unga entreprenörer på www.generationen.se

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.