Helena Engberg

Helena Engberg

Kommunikationsstrateg och projektledare som styr upp din kommunikation

Helena har lång erfarenhet från kommunikationsarbete. Hon har en bakgrund som informatör, bland annat som informationsstrateg inom Jämtlands läns landsting och informationschef för Östersunds sjukhus. Sedan 2006 har hon arbetat som konsult inom PR och kommunikation. Helenas arbetsområden är både strategisk kommunikation, till exempel varumärkesutveckling, internkommunikation, idé och analys samt textproduktion och utbildningar.

Telefon: 070-383 23 32
E-post: helena@trampolinpr.se

Jessica Brander

Jessica Brander

Journalist med samhällsintresse och näsa för nyheter

Jessica är PR-konsult och journalist med samhälls- och nyhetsintresse. Hon är duktig på att se nyheter och vinklar i det du vill berätta och vässa budskapet. Hon är statsvetare i grunden och utbildad journalist. Efter 12 år på Sveriges Radio och tidigare på TV4 Jämtland bytte hon 2014 jobb till Trampolin PR för att jobba med kommunikation i ett vidare perspektiv. Jessica drivs av att förstå sammanhang, är analytisk och noggrann med tydlighet, begriplighet och att budskapet når fram.

Telefon: 070-556 73 62
E-post: jessica@trampolinpr.se

Marlene Ström

Marlene Ström

Marknadsstrateg och projektledare med intresse för affärer

Marlene är riktigt duktig på projektledning, event, sponsring, idé och marknadsbearbetning. Hon har en bakgrund som marknadsförare bland annat på Svenska Turistföreningen och Jämtland Härjedalen Turism. Hon har jobbat med sponsring och mediefrågor på Svenska Skidskytteförbundet samt varit egen företagare och konsult inom projektledning och kommunikation.

Tel: 070-549 39 23
E-post: marlene@trampolinpr.se

Sharre Blomqvist

Sharre Blomqvist

Kommunikationsstrateg med hjärta för varumärken och träffsäker kommunikation

Sharre brinner för varumärkesutveckling och har lång erfarenhet av att arbeta strategiskt med kommunikation och marknadsföring. Med utgångspunkt från att all kommunikation måste utgå från målgruppens behov, sammanhang och egenskaper levererar han genomtänkta kommunikationslösningar, gärna med en digital twist. Sharre kan även skolvärlden utantill då han tidigare även arbetat som både skolledare och lärare inom främst medierelaterade ämnen. Innan han lämnade Göteborg för att vända hem till Jämtland var Sharre marknadsansvarig inom AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, där han bland annat ansvarade för utvecklingen av tre av deras gymnasievarumärken.

Telefon: 076-103 69 46
E-post: sharre@trampolinpr.se

Sebastian Jääskeläinen

Sebastian Jääskeläinen

AD med känsla för både logotyper, trycksaker och webb

Sebastians arbetsområden är grafisk kommunikation, visuell identitet och webbdesign med stort produktionsfokus. Sebastian är en idérik kreatör med bakgrund som Art Director och grafisk formgivare. Förutom formgivning är Sebastian duktig på att se möjligheter och stötta företag i deras digitala kommunikation. Han är utbildad mediedesigner och har erfarenhet som delägare i två kommunikationsbyråer och som frilansande grafisk formgivare.

Telefon: 070-694 56 11
E-post: sebastian@trampolinpr.se

Annja Wikberg

Annja Wikberg

Copywriter med full koll på webben och sociala medier

Annja är copywriter, som det ofta heter i folkmun. Själv säger hon hellre textkreatör, skribent eller något annat som ligger bra i munnen. Hon är en god lyssnare och menar att alla har en berättelse att dela med sig av. Med hjälp av detta bygger hon engagerande historier kring företag och personer. Hon jobbar gärna med digitala kanaler som hemsidor och sociala medier. Tidigare har hon spenderat sina dagar på Östersunds-Posten som redigerare och recensent samt som kommunikatör på Åre Destination. Senast var hon marknadskommunikatör på Woolpower.

Telefon: 070-350 22 33
E-post: annja@trampolinpr.se

Annika Lidgren

Annika Lidgren

Kommunikationsstrateg med erfarenhet från ledarskap och stora organisationer

Annika är en erfaren kommunikationsstrateg och har arbetat med PR, varumärke, mediefrågor och internkommunikation i offentliga organisationer och i näringslivet. Bland annat har hon varit kommunikationschef på Norrskog och projektledare på Tillväxtverket. Hon brinner för verksamhetsutveckling och förbättringsarbete och ser god kommunikation som helt avgörande för ett företags lönsamhet och framgång. Annika är målinriktad, strukturerad och noggrann, men har också en spontan och kreativ ådra som brukar generera en hel del idéer och glada skratt!

Telefon: 070-607 67 31
E-post: annika@trampolinpr.se

Amanda Modigh

Amanda Modigh

Marknadsassistent med fokus på film och form

Amanda är nyutexaminderad från media – och kommunikationsprogrammet i Umeå. Under studietiden har hon inriktat sig på grafisk design, vilket hon jobbar med till största delen hos oss på Trampolin PR. Hon har en stor passion för kommunikation och tar med sig det senaste inom branschen från sin studietid. Amanda brinner för att skapa engagerande innehåll till kunderna för att ge deras kanaler det där lilla extra. Inte minst gäller det nya sätt att skapa rörligt material med olika typer av filmer för sociala medier.

Telefon: 072-237 91 60
E-post: amanda@trampolinpr.se

Emma Lemon

Emma Lemon

Grafisk formgivare som får dig att nå ut i det digitala bruset

Emma är grafisk formgivare och har sitt främsta fokus på just det visuella. Tar sig mer än gärna an projekt som innebär att förstärka och förtydliga viktiga (och kanske krångliga budskap) med hjälp av färg och form. Emma har tidigare arbetat inhouse som marknadsförare inom sportbranschen med ansvar sociala medier och webb. Vilket betyder att hon är kunnig inom just de digitala områdena, och uppskattar att få hjälpa kanske just dig med att nå fram och synas bättre i det digitala bruset.

Telefon: 070-234 33 71
E-post: emma@trampolinpr.se