Ny på jobbet och mitt i livet.

By 6 september, 2013Trampolin PR

Det var länge sedan jag som sextonåring tjatade mig till en tjänst som kopist i ÖP:s mörkrum. Jag bestämde mig tidigt att det var bilder jag ville jobba med och sedan dess har jag alltid gjort det i någon form. Det är över tjugo år sedan. Time flies.

Det var magiskt att stå i mörkrummet och se bilden smyga fram och jag känner fortfarande lukten av framkallningsvätskan när jag tänker på det. Men en dag var mörkrummet ersatt av en dator och ett bildbehandlingsprogram. Jag såg ljuset.

Ett annat intresse började växa fram, jag kunde blanda bild, text och färg som jag ville och filter i mängder fick mina kreationer att se helt galna ut. Kreativ explosion.

Det tog många år och en diplomutbildning från Forsbergs för att kontrollera skaparlusten och efter ytterligare några år på reklambyrå med duktiga formgivare och kreatörer började det likna något. Ytterligare år har gått och jag har lärt mig leva med min experimentlusta och nyfikenhet och ser det som några av mina allra största tillgångar.

Nu står jag här igen. Ny på jobbet. Men mitt i livet.

Jobbet som grafisk formgivare på Trampolin PR vet jag inte så mycket om ännu, men efter att ha träffat mina medarbetare och läst in mig på några av de projekt vi ska göra så är jag säker på att det kommer bli jäkligt kul. Kastar mig in med öppet sinne och hoppas på det bästa. Nu kör vi.

Att jag är uppvuxen i Östersund, gift och har två barn, hus, familjebuss och hundvalp är annan lättsam information jag tar tillfället att bjuda på. Mitt i livet.

/ Jens

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.